De karakteristieken van een Schuurwoning

Een schuurwoning heeft een eenvoudige hoofdvorm met een zadeldak. Het materiaal gebruikt kenmerkt zich door een stoer houten frame in ons concept gemaakt van gelamineerd hout. Deze constructie is van groot belang. Het zorgt voor de ondersteuning van de dakconstructie en geeft vrije indeelbaarheid voor de plattegrond. De gevelbekleding is van duurzaam en onderhoudsvrij hout.

Schuurwoning – Concept

De getoonde schuurwoningen kenmerken zich door een spectaculaire open plattegrond veelal wordt er gebruikt gemaakt van vides om zo de gelamineerde liggers prominente rol te laten spelen in het interieur. Tussen de kolommen kan gekozen worden voor gevelopeningen. Daarnaast geven de plattegronden ruimte voor een overdekt terras, vides en door de trap als ‘room diveder’ in te zetten krijgt de woning een speelse indeling. De gelamineerde constructie is duurzaam en geeft een enorme vrijheid. Er kan zelfs gekozen worden voor geheel glazen gevels met een prefabvloer en -wanden.

Next Ontwerp

Voor uw schuurwoning kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan wij, aan de hand van een aantal stappen, een passend ontwerp ontwikkelen.