Schuurwoning Binnenduinweg Ameland

Conceptueel bouwen in de meest exclusieve vorm.

Schuurwoning

Kenmerkend voor uw schuurwoning is de eenvoudige hoofdvorm, soberheid in detaillering en een mix van natuurlijke materialen. Zo ontstaat de herkenbare schuurvorm met streekeigen uitstraling. Natuurlijk is er veel aandacht voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen. Zonnepanelen, drievoudige beglazing en een extra geïsoleerde schil worden veelvuldig toegepast. De liefde voor natuurlijke materialen is in elk ontwerp terug te vinden. Een mix van hout en glas zorgt voor een stoere look & feel

  • SHARE:

Specificaties

Schuurwoning Binnenduinweg Ameland heeft een inhoud van 780 m3. De oppervlakte van de plattegrond bedraagt: 104m2 (16,5mx7,8m) begane grond en 74m2 op de verdieping. De schuurwoning is in BIM uitgewerkt. Bij de opbouw van de woning wordt gebruik gemaakt van constructief isolerende sandwichpanelen. Deze panelen zijn luchtdicht en bevat nauwelijks een koudebrug. De ruwbouw casco wordt binnen een aantal dagen wind- en waterdicht opgeleverd.

  • KLANT:

    Prive

  • DATUM:

    Augustus 31, 2018

Next Ontwerp

Voor uw schuurwoning kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan wij, aan de hand van een aantal stappen, een passend ontwerp ontwikkelen.