NextOntwerp is een professioneel ontwerpbureau opgericht dat gespecialiseerd is in ontwerp van bouwprojecten door middel van geavanceerde software.

We weten dat de kwaliteit van het ontwerp en kennis hebben van bouw de basis is voor succes, we doen dan ook ons best om de beste oplossing voor u te vinden. Door gebruik te maken van computertechnologie kunnen we u een realistische impressie laten zien. Hierdoor worden veel vraagtekens ontnomen en komt u nooit voor verrassingen te staan.

Voor al uw bouwplannnen kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan wij, aan de hand van een aantal stappen, een passend ontwerp ontwikkelen.

Kwaliteitsstandaard | ontwerpbureau 

Software en hardware

NextOntwerp maakt gebruik van de allernieuwste sofware en hardware. Zo wordt er gewerkt met 3D-tekenprogramma’s en het zogenoemde renderen waardoor modellen/ ontwerpen levensecht gemaakt kunnen worden. Bovendien levert het 3D-ontwerpen vrijwel foutloze ontwerpen op (i.t.t. 2D-ontwerpen). Dit omdat bouwkundige aansluitingen duidelijker in beeld worden gebracht.

Bouwkundige kennis

Aan alle 3D-impressies ligt bouwkundige kennis ten grondslag. Zonder product, constructieve, financiele en bouwkundige kennis ontstaat er geen goed eindresultaat.