Wij helpen u

Een verbouw of aanbouw is voor veel mensen onbekend gebied. Het is een kostbaar en ingrijpend traject, hierbij wil u vanzelfsprekend zo goed mogelijk geholpen worden. Wij helpen u o.a. door uw wensen, budget, en overheidsrichtlijnen in ogenschauw te nemen.

Vergunning

Tegenwoordig is het niet altijd meer nodig om een omgevingsvergunning(bouwvergunning) voor een verbouwing aan te vragen. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven over een eventuele vergunningsaanvraag.

U kunt contact met ons opnemen om vrijblijvend uw (bouw- of verbouw-) plannen met ons te bespreken. U mag natuurlijk ook contact opnemen als u nieuwgierig bent het worden naar onze manier van werken met 3D-software. Om het gehele ontwerp- en bouwproces rustig te lezen, klikt u op de onderstaande link; Het ontwerp- en bouwproces. Hierin staat het traject (nieuwbouw/verbouw) omgeschreven zoals wij het uitvoeren.

Het ontwerp- en bouwprocesIMG_1748site

Next Ontwerp

Voor uw schuurwoning kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan wij, aan de hand van een aantal stappen, een passend ontwerp ontwikkelen.